Фото сюжету
Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
3
підняти

Обеднеет половина украинцев - прогноз

В 2021 году число бедных украинцев возрастет на 17% К концу 2020 года число бедных украинцев будет составлять 45% от всего населения. Такой прогноз обнародовал институт демографии им. Птухи НАН Украины. Читати повністю »
18.09 15:37 Bigmir.net

Коментарі

11

21.09.20 00:05

Відповідь на [10] від _Шматко_

Хто це там знову шось прохрюкало чи пробринькало - НЕРУСЬ-шмат лайна, недорозум, Vikt_Pasekov ел - чотири путлерастичні свинюки в одній, кацапофашистька, сциклива, безграмотна, тупорила, трольська, пізд...больська russisches schisses schweinen, в якої її прзидент путЕн, пЕши, олбания? Чуюеш ти нерусь, а де це тебе так навчили рюцському языку та георафії - у спець.школі для безграмотних, тупорилих, свинотських, шутовських погремух? Чуєш ти погремуха, а на х...я ти накалякала, що нібито "живеш у Києві", а? Чи ви кацаня - без пізд...жу, як без пряника? Тобі же чітко написано - виєб...сь сука в рот і пізд...й на х...й звідці на свої засраті, гебельсовські ru, дебілка ти бл...дь.

Відповісти | з цитатою

12

21.09.20 07:37

Відповідь на [11] від molfar 2

Мольфар, ты бьёшь рекорд человеческой глупости. Пиши больше, чаще, дурнее! И медаль хохлодауна I степени тебе обеспечена.

Відповісти | з цитатою

13

21.09.20 07:53

Га-ааааа!!!!!!! Высший недорозум - що таке кацапофашистька сцикля, счиш спочатку вилезти з твоєї нори, щоби знову одежувати по єб...льнику. Ти, як та сявка, сховалося у діру і звідти тявкаєш. А що тобі сцикливій сявці ще залишається, оскільки ти - генетично безголова, тупорила та ще й сциклива russisches schisses schwein, тому і дебілка бл...дь.

Відповісти | з цитатою

14

22.09.20 01:49

Відповідь на [13] від molfar 2

Мало написал. На орден дурака I степени не тянет. Максимум медалька придурка. Попробуй ещё разок, уж постарайся.

Відповісти | з цитатою

15

22.09.20 09:29

Га-ааааа!!!!!!! недорозум нижче плинтусу, а ти рацсьцицка сцикля вилези зі своєї шурячої нори і буде як ти бажаєш - одержиш по єб...льнику по повній. Що таке кацапофашистька сцикля, счиш спочатку вилезти з твоєї щурячої нори, щоби знову одежувати по єб...льнику? Ти, як та сявка, сховалося у щурячю діру і звідти тявкаєш. А що тобі сцикливій сявці ще залишається, оскільки ти - генетично безголова, тупорила та ще й сциклива russisches schisses schwein, тому і дебілка бл...дь.

Відповісти | з цитатою


 

Сторінки: 1 2 попередня наступна

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…