Фото сюжету
Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
3
підняти

Міністр агрополітики Сольський продовжить виконувати свої обов'язки

За міністра агрополітики Миколу Сольського, який вже подав у відставку та якого підозрюють в заволодінні державною землею на 291 млн гривень, внесли заставу. Суд встановив заставу у розмірі понад 75 млн грн. Читати повністю »
26.04 15:04 meta.ua

Міністра Сольського звільнили від арешту під заставу

Сольський продовжує виконувати обов'язки міністра аграрної політики та продовольства Укріани. Миколу Сольського, міністра аграрної політики та продовольства, звільнено з-під арешту після внесення застави. Читати повністю »
26.04 14:59 Socportal.info

Міністра Сольського звільнили з-під варти

Міністра аграрної політики та продовольства Миколу Сольського звільнено з-під варти. Про це повідомило Мінагрополітики у п’ятницю, 26 квітня. "За міністра аграрної політики та продовольства України Миколу Сольського внесено заставу розміром 75,7 млн грн. Читати повністю »
26.04 13:24 Корреспондент.net

Коментарі

1

27.04.24 10:51

Злодіїв-на подобу Сольського,потрібно екзольвувати і судити.Таке саме потрібно робити з чиновниками Ощадбанку,Мінцифри,Кабміну...Які розікрали кошти виділені ООН,як матеріальна допомога пенсіонерам в час війни...

Відповісти | з цитатою

2

27.04.24 16:19

Українське "правосуддя" у своєму амплуа! Як і влада що цинічно називає себе " слугою народу. Як по -Шевченку - " Її ( Україну) окрадену розбудять..." Іде розкрадання земель, скоро будемо платити за те що ходемо по своїй ще вчора, а сьогодні ПРОДАНІЙ землі.

Відповісти | з цитатою


 

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…