Фото сюжету
Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
5
підняти

СБУ задержала первого секретаря Волновахского райкома КПУ за сепаратизм

СБУ задержала первого секретаря Волновахского райкома Компартии Сергея Филиндаша, который лично организовывал массовые антиукраинские мероприятия в Донецкой области. Установлено, что Филиндаш в марте с.г. Читати повністю »
01.08 15:25 Телеканал 24

Коментарі

11

2.08.14 18:36

Відповідь на [10] від molfar 2

А мне денег и надо, эт ты огрызок продал всё святое и перекрасился из советского человека в украпитека ,конечно тебе можно, только огирок смоктаты. Жаль что тебя не ухайдокали раньше ,когда ты молодым был

Відповісти | з цитатою

12

2.08.14 21:22

Відповідь на [11] від Сикарий

От у цьому і різниця між цивілізованими громадянами України, незалежно від їхнього національного походження, від зіркасто-серпасто-молоткастої бидлоти, для якої святе не загально-людські, духовні та релегійні цінності, а "слава кпсс! ста-лін! И ленін такой молодой..." і пр. маячня. Це ти, і такі як ти так і залишилися у минулому, якого вже не має і яке ніколи не повернеться. Нащастя і слава Богу. А за те, що ви суки намагаєтеся зі зброєю та чужинськими окупантами повернути Україну у вашу ненависну радянщину, ось за це зараз і льється кров З ВАШОЇ ТВАРЮГ ВИНИ. І щоби ви, рашистські путлерасти та радянске лайно засвоїли всже раз та назавжди - Україна вже ніколи не буде радянської, а а путлерастівською - так тім більше. Україна прагне стати українською та європейсько. І ВОНА ТАКОЮ СТАНЕ.

Відповісти | з цитатою

13

2.08.14 21:26

Відповідь на [12] від molfar 2

А кожне тваридло, яке заважає Україні відмитися, очиститися і нарешті встати на світлий шлях, відтепер буде нещадно знищено. А мене "не ухайдокали" у свій час, тому що я уйхадокав дуже забагато. На чужій землі, чужий народ, який дуже далеко від моєї країни і ані чим їй не загрожував. Шкода, що не вас - радянських сук.

Відповісти | з цитатою


 

Сторінки: 1 2 попередня наступна

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…