Фото сюжету
Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
12
підняти

Украинская армия провела боевые стрельбы из зенитно-ракетных комплексов возле оккупированного Крыма

Украинская армия провела боевые стрельбы зенитных ракетных комплексов противовоздушной обороны возле оккупированного Крыма, сообщает пресс-служба Генштаба ВСУ. Читати повністю »
22.02 02:03 112.ua

Коментарі

11

2.03.19 21:36

Відповідь на [10] від _Шматко_

Га-аааааааа!!!!!!!! Сциклива, тупорила, кацапофашистька russisches schisses schwein. Тобі - свинюці було чітко написано - обери для себе один з Київських цвинтарів. Тому - це ти бидлота повинна прохрюкати назву обраного тобою одного з Київських цвинтарів. Тим паче, що ти "готова". От і прохрюкай, на якому саме цвинтарі ти готова. А якого х...я ти - рацсьцика зомбопутлерастична свиня накалякала, що нібито "живеш у Києві"? А чому не на сибіру, не на тундрі, не магадані? Так коли ти рацсьцицка, сциклива, тупорила свиня вже обереш для себе один з Київських цвинтарів, а, сцикля аноністська?

Відповісти | з цитатою

12

3.03.19 21:19

Відповідь на [11] від molfar 2

Молфарчик, пиши адрес, где ты у сцикливой кацапофашистька свiни готов принимать залупу

Відповісти | з цитатою

13

3.03.19 23:25

Відповідь на [12] від _Шматко_

Га-аааааааа!!!!!!!! Сциклива, тупорила, кацапофашистька russisches schisses schwein. Читай вище, зомбопутлерастична залупа.

Відповісти | з цитатою

14

5.03.19 20:50

Відповідь на [13] від molfar 2

Га-аааааааа!!!!!!!! Сциклива, тупорила, кацапофашистька russisches schisses schwein. Читай вище, зомбопутлерастична залупа.
Молфарчик, тренируй влагалище

Відповісти | з цитатою

15

6.03.19 10:33

Відповідь на [14] від _Шматко_

Га-ааааааааааа!!!!!!!! Сциклива, тупорила, кацапофашистька russisches schisses schwein, ти там щось прохрюкала? Чуєш ти, рацсьцицка залупа, а якого х...я ти - рацсьцицка зомбопутлерастична свиня накалякала, що нібито "живеш у Києві"? А чому не на сибіру, не на тундрі, не магадані? А де ваша недоруцсьция? Так коли ти рацсьцицка свиня вже обереш для себе один з Київських цвинтарів, а, сцикля аноністська?

Відповісти | з цитатою


 

Сторінки: 1 2 попередня наступна

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…