Фото сюжету
Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
6
підняти

Луценко передал дела экс-чиновников Януковича военной прокуратуре

Глава ГПУ Юрий Луценко передал дела некоторых бывших высокопоставленных чиновников времен экс-президента Виктора Януковича в военную прокуратуру Генеральный прокурор Украины Юрий Луценко передал дела некоторых бывших высокопоставленных чиновников Читати повністю »
23.05 22:44 Bigmir.net

Коментарі

31

28.05.16 16:36

Відповідь на [31] від мастер джедай

Га-ааа!!! ПІДАРАС, осікльки ти - сциклива залупа, як і того першого разу, точно так само замість того, щоби забити мені реальну стрілу - конкретно написати, коли (о котрій годині, № та маршрут прибуття, № вагону) тебе зустрічати, почав пітляти, з'їджати та "да не"-кати, то я чекав тебе петуха. тут. Ну що сцикливе ПЕДРИЛО, почнемо? Ну як залупа, тобі дозволили відсмоктати у ватажків вашого обосційного блоку, тому що засадити тобі ПІДАРАСтичній сциклі в дупу теж неможливо, адже ти засунув в неї язика та твої шняги? Ну давай петушара, кудахтай.

Відповісти | з цитатою

32

28.05.16 17:27

Відповідь на [32] від molfar 2

Короче ты не мужик - я писал тебе пятница ж-д вокзал - остальное это твои проблемы - зачах ты

Відповісти | з цитатою

33

28.05.16 18:39

Відповідь на [33] від мастер джедай

Залупа, що і як ти калякав - тут усе є. Єб...ча какацапофашистська, сциклива, пізд...больська петушара, як і того першого разу, точно так само замість того, щоби забити мені реальну стрілу - конкретно написати, коли (о котрій годині, № та маршрут прибуття, № вагону) тебе зустрічати, почав пітляти, з'їджати та "да не"-кати. Безголова петушара, ти вирішив, що ваш - кремлівсько-гебельсовський пізд...ш, кірм вас зомбонутих, завжди проканає і для інших?

Відповісти | з цитатою

34

28.05.16 18:42

Відповідь на [33] від мастер джедай

Що сциклива кацапофашистська ПІД...РАСтична залупа, ти не схотів за твої кохані руцсьцськай мир, новоруцсьцсцию, динири-линири, більшовистсько-комісцярські ідеали, за твоїх коханих імператорішку вовку путлерішку - х...йла та одразу двох його прзеків-маріонеток захарченка та плотніцткого, бути розп'ятим прямо на вагоні, а перед тим, прилюдно прямо на платформі, на відео камери зжерти тряпки твоїх динири-линири та твого путлеро-фашистського райху? Що сучонок, зрозумів що реально, дуже, дуже реально? Сцикля еб...ча бл...дь.

Відповісти | з цитатою

35

28.05.16 18:45

Відповідь на [33] від мастер джедай

Короче ты не мужик
Залупа, а чого ти - ПІДАРАС, для того щоби встигнути сказати мені це в очі - "в живу", а не калякати тут твоє сцикливе кудахтання, як і того першого разу, точно так само замість того, щоби забити мені реальну стрілу - конкретно написати, коли (о котрій годині, № та маршрут прибуття, № вагону) тебе зустрічати, почав пітляти, з'їджати та "да не"-кати, а, залупа?

Відповісти | з цитатою

36

28.05.16 18:46

Відповідь на [33] від мастер джедай

Ну як залупа, тобі дозволили відсмоктати у ватажків вашого обосційного блоку, тому що засадити тобі ПІДАРАСтичній сциклі в дупу теж неможливо, адже ти засунув в неї язика та твої шняги? ПЕДРИЛО єб...че. Га-ааааа!!!

Відповісти | з цитатою

37

28.05.16 19:02

Відповідь на [37] від molfar 2

https://pbs.twimg.com/media/CjhxOJgWUAAf-Z0.jpg не хило ты отовариваешся - сразу видно от такого несёт. Короче пшол нах залупа конская.

Відповісти | з цитатою

38

28.05.16 20:02

Відповідь на [38] від мастер джедай

Га-аааа!!! Що кацапофашистська, трольська, сциклива, пізд...больська залупа, не звик відповідати за свій пізд...ш? Я тобі - безголовому петуху багато разів писав - на Х...ЙЙЙЙЙЙЙ звідці свалиш ти, як і уся ваша кацапофашистська зомбойоб...нь з України на Х...ЙЙЙЙЙЙЙ - у піздарі на краю географії - у магаданську область вашої коханої путлерастії, яку вам, від височайших щедрот та безмежної любові до вас, виділив ваш ідол - вовка путлерішка-ху...ло. Тобі це зрозуміло, залупа. Ну як, тобі дозволили відсмоктати у ватажків вашого обосційного блоку, тому що засадити тобі ПІДАРАСтичній сциклі в дупу неможливо, адже ти засунув в неї язика та твої шняги? ПЕДРИЛО ти бл...дь єб...че. Га-ааааа!!!

Відповісти | з цитатою


 

Сторінки: 1 2 3 4 попередня наступна

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…