Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
5
підняти

Предоставление кредитной гарантии демонстрирует наше доверие к Украине, - министр торговли США Прицкер на встрече с Порошенко. ФОТО

Об этом сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на пресс-службу Президента. Говоря о своем визите в Украину, который является уже третьим за последние два года, министр торговли США сказала: "Каждый раз я вижу ваши чрезвычайные усилия и огромный потенциал Украины. Читати повністю »
28.09 17:51 Censor.net.ua

Коментарі

41

2.10.16 00:59

Відповідь на [39] від Сикарий

Га-ааа!!! Кацаподупий ідіот. Прасковія - це у вас, у кацапні. І по друге, ти петушара навіть і мріяти не смієш, щось мені вказувати. Тобі це зрозуміло - фашистський пізд...больський зомбопутлераст?

Відповісти | з цитатою

42

2.10.16 19:03

Відповідь на [40] від molfar 2

Почему не учат ? Учат ! Но передавать знания человеку , жену которого прёт сосед , а сам человек Гааакает как гусь в нете , я не бачу сенса

Відповісти | з цитатою

43

2.10.16 19:05

Відповідь на [41] від molfar 2

Чупушилкин , ты не усвоил ещё ? Я делаю что хочу , как и твой сосед , который твою Маричку -жёнушку на кол насаживает

Відповісти | з цитатою

44

3.10.16 08:13

Відповідь на [42] від Сикарий

ПІД...РАСтичний, зомбо-кацаподупий пізд...н. А ти хіба підглядав за моїм сусідом, а, пізд...бол? Чи тобі відомо, що в мене є дружина, а, пізд...бол? От як раз під...растичному пізд...жу вас і вчать. Не бачу різниці між зомбобараньйом у північній кореї та вами. Один в один.

Відповісти | з цитатою

45

3.10.16 08:17

Відповідь на [43] від Сикарий

Га-аааа!!!!!!! Що таке ПІД...РАСтичний, зомбо-кацаподупий пізд...н - спочатку прасковія, тепер марічка... Що, багатопика трольська йоб...нь - звик до багатопикого пізд....жу.

Відповісти | з цитатою

46

3.10.16 08:32

Відповідь на [43] від Сикарий

Чуєш, пізд...больська погремуха, ну як петушня, стали там на кримвашапараша "нью Лас-Вегасом"? юбк цього сезону вже був майже напівпустеля? Чуєш ковпачишка*, помним*, хоттабич*, другарішка*, капітошка*, сильнейший, маг* (інших твоїх пик вже не пом'ятаю), я от тут трохи по теплих морях-океанах трохи покатався, забагато зустрічав ваших - руських. Нормальні, адекватні люди - твого ідола путлерішку вважають дебілом, який веде путлерастію до краху, вас - кримських зрадників, вважають таким сами лайном, як і осетію та абхазію. А щоби відпочивати на кримвашапараша - так одразу і дуже різько кажуть - Нам тут чудово то навіть не нагадуй про це лайно. Як би ти міг собі дозволити покататися по світу, то знав би про це. Але ж ти - голодрига.

Відповісти | з цитатою

47

3.10.16 20:43

Відповідь на [44] від molfar 2

Да ты и жену свою не видишь , а про соседа и знать не надо и смотреть не нужно , ты чмордос , который присяге изменил , обделался в первом же бою , и по ложнуму ранению слинял в тыл . Ублюжанский твоя фамилия.

Відповісти | з цитатою

48

3.10.16 21:10

Відповідь на [47] від Сикарий

Га-аааааааа!!! Що таке пізд...больська, кацаподупа зомбопогремуха з кримвашапарашної абхазо-осетинської резервації, жаба давить? Чуеш ти - дебіл бл...дь, а ти колеса "іхтамнет" регулярно закидуєш? А ось цей якутський "даунбацський простий рудокоп-тракторист" - не-а. Йому і без твоїх колес - ніштяк. Га-аааа!!! Болван. https://www.youtube.com/watch?v=HE_NhPiTxrA

Відповісти | з цитатою

49

3.10.16 21:28

Відповідь на [48] від molfar 2

Что иудушка , а за свою трусость ты ничего написать не можешь ? Дырка ты

Відповісти | з цитатою

50

3.10.16 22:44

Відповідь на [49] від Сикарий

А ти путлерастично-федерастична зомбопетушара за своє кудахтання відповідай. Зрозуміло тобі - кримвашапарашна, рюцськамирська, багатопика, трольська погремуха. Чуєш ти - дебіл бл...дь, а по чому зараз ваш ррюцськамирський "порятунок" для народів. От міжнародний трибунал у Гаазі над вами - дикунськими варварами, вам і нарахує. За все підарюги відповісте. Перед усім світом. Як ваш кумір - німецький нацистсько-фашистський райх. От тільки як Німеччина, вам дикунам, як феникс не відродитися.

Відповісти | з цитатою


 

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 попередня наступна

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…