Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
5
підняти

Предоставление кредитной гарантии демонстрирует наше доверие к Украине, - министр торговли США Прицкер на встрече с Порошенко. ФОТО

Об этом сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на пресс-службу Президента. Говоря о своем визите в Украину, который является уже третьим за последние два года, министр торговли США сказала: "Каждый раз я вижу ваши чрезвычайные усилия и огромный потенциал Украины. Читати повністю »
28.09 17:51 Censor.net.ua

Коментарі

61

5.10.16 08:20

Відповідь на [59] від Сикарий

Га-ааа!!! Болван. Моє перепутати із твоїм - це просто неможливо, як неможливо перепутати смачну страву із лайном.
Га-аааа!!! Пізд...больська кацаподупа "іхтамнет"-овська зомбопогремуха, ти там був і підглядав так само, як і за моїм сусідом, а, піздл...ва балалайка? Ідіот.
Чуеш ти - "іхтамнет"-овська путлерастично-федерастична зомбопетушара, кримвашапарашна, рюцськамирська, багатопика, трольська погремуха, так по чому зараз ваш рюцськамирський "порятунок" для народів? Кого наступного ви буде "рятувти", після Молдови, Грузії, України, Сирії? Га-аааа!!!

Відповісти | з цитатою

62

5.10.16 09:09

Петушара, ось адекватний РУССКИЙ - про таке зомбобараньйо, як ти. І таких адекватних на путлерастії - достатньо. Я їх бачив, я з ними спілкувався. Цивілізоване майбутнє росії - за ними, а не за таким лайном, як ти.
- http://24-online.com.ua/h2lolxslx8oz

Відповісти | з цитатою

63

5.10.16 23:50

Відповідь на [60] від molfar 2

Ты зомбодятел , что ты там решаешь ? Решала тухесный . Ты за за своей Марфой уследить не можешь . Сначала однополчан слил иуда , а потом страну которой присягал , а теперь на диване за компом лютуешь . Козлик ты склеротичный , ни хера не помнишь ,что писал. Иудушка

Відповісти | з цитатою


 

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 попередня наступна

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…